Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin: Rusia a oferit tuturor oportunitatea de a lucra pentru țară și pentru oameni

© Sputnik / Alexander Kazakov / Accesați arhiva multimediaПрезидент РФ В. Путин принял участие в заседании Совета глав государств – членов ШОС
Президент РФ В. Путин принял участие в заседании Совета глав государств – членов ШОС - Sputnik Moldova, 1920, 20.12.2023
Abonare
Putin: Patria a dat tuturor posibilitatea de a lucra pentru țară și oameni
MOSCOVA, 20 dec - Sputnik. Președintele rus Vladimir Putin, la o întâlnire cu eroii Rusiei, a spus că Patria le-a oferit tuturor, inclusiv lui însuși, posibilitatea de a lucra pentru țară și oameni și a numit-o o recompensă.
Marți, după consiliul de conducere al Ministerului rus al Apărării, președintele a premiat Eroii Rusiei. După ceremonia de oferirea adistincțiilo, unul dintre luptători i-a transmis lui Putin cuvintele camarazilor săi de batalion - recunoştinţă pentru că le-a dat şansa de a străluci, precum şi o promisiune de a merge până la capăt în orice situaţie."
„Și vreau să vă adaug în acest sens: Patria ne-a oferit tuturor, inclusiv mie, oportunitatea și ne-a răsplătit cu ocazia de a lucra pentru țara noastră, pentru poporul nostru. Aceasta este o răsplată a Patriei pentru fiecare dintre noi. ”, a spus ca răspuns lui Putin.
Fluxul de știri
0