Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Republica Moldova: exerciții militare lângă Transnistria

© Photo : Facebook / Ministerul Apărării al Republicii MoldovaMilitari din Moldova și SUA la JCET-2021
Militari din Moldova și SUA la JCET-2021 - Sputnik Moldova, 1920, 18.12.2023
Abonare
Republica Moldova a început un exerciţiu militar în apropierea regiunii separatiste Transnistria, au anunțat autoritățile de la Chișinău, printr-un comunicat de presă emis de ministerul moldovean al Apărării.
BUCUREȘTI, 18 dec -Sputnik. Exerciţiile militare făcute de armata Republicii Moldova vor dura până vineri, se arată într-un comunicat. Vehiculele militare au fost deja puse în mişcare, anunța Ministerul Apărării din Republica Moldova, duminică.
Săptămâna trecută, UE a predat armatei naţionale a Republicii Moldova echipamente medicale şi de protecţie, vehicule de teren, detectoare de mine, drone şi generatoare de energie electrică, conform mass-media.
Republica Moldova, oficial stat neutru, conform Constituției, și-a regândit în timpul administrației prezidențiale Sandu, strategia de apărare, ducând o politică de întărire a forțelor armate și de investiții în înarmare.
Fluxul de știri
0