Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin, despre faptul cum a vrut Occidentul să distrugă Rusia

© Sputnik / Sergey Guneev / Accesați arhiva multimediaЕжегодная пресс-конференция президента России Владимира Путина
Ежегодная пресс-конференция президента России Владимира Путина - Sputnik Moldova, 1920, 17.12.2023
Abonare
Președintele rus Putin și-a recunoscut naivitatea față de Occident în anii 2000
MOSCOVA, 17 dec -Sputnik. Occidentul a vrut să distrugă Rusia împărțind-o în părți, subjugând-o și folosindu-și resursele, a declarat Vladimir Putin în cadrul emisiunii Moscova. Kremlin. Putin" pe „Rossia 1”, moderată de jurnalistul Pavel Zarubin, videoclipul integral a fost publicat pe canalul său Telegram.
Șeful statului a recunoscut că a fost naiv în anii 2000. Potrivit lui, el credea că întreaga lume a văzut cum s-a schimbat Rusia, dar de fapt Occidentul a vrut să o distrugă după prăbușirea URSS. Putin a remarcat că Occidentul nu are nevoie de o țară atât de mare, cu o populație suficient de mare.
"Este mai bine, așa cum a sugerat o personalitate politică bine cunoscută din SUA (Zbigniew) Brzezinski, să o împărțim în cinci părți și subordonați aceste părți separat și utilizați resursele. Dar, pe baza faptului că totul separat nu va avea greutate independentă, voce independentă și nu își va apăra interesele naționale în același mod ca statul rus unit. Abia mai târziu mi-a venit această realizare. Iar abordarea sa inițială a fost destul de naivă”, a spus Putin.
Rezumând rezultatele anului într-o mare conferință de presă combinată cu o linie directă, președintele a răspuns, în special, la întrebarea despre ce își va avertiza sinele din 2000, dacă ar exista o astfel de oportunitate. Potrivit lui Putin, el s-ar avertiza să nu fie prea naiv și credul față de Occident.
Fluxul de știri
0