Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin: Rusia dezvoltă forțe strategice de descurajare

© POOL / Accesați arhiva multimediaРабочий визит президента РФ В. Путина в Казахстан
Рабочий визит президента РФ В. Путина в Казахстан - Sputnik Moldova, 1920, 16.12.2023
Abonare
Rusia își dezvoltă forțele sale strategice de descurajare, a declarat vineri președintele rus Vladimir Putin.
BUCUREŞTI, 16 dec – Sputnik. Președintele Vladimir Putin s-a întâlnit vineri cu lideri ai facțiunilor parlamentare ale țării la o zi după conferința de presă de la finalul anului, care a coincis cu sesiunea anuală live de întrebări şi răspunsuri „Linia directă cu Vladimir Putin”.
În timpul ședinței, Putin a atins câteva chestiuni principale care definesc viitorul țării.
„Este important ca, în ciuda evenimentelor actuale provocatoare, să continuăm să dezvoltăm infrastructura ... Şi dezvoltăm forțe strategice de descurajare”, a spus Putin, citat de Sputnik.
Preşedintele a adăugat că poporul rus constituie singura sursă a puterii țării.
„Astfel oferim poporului nostru libertate și suveranitate și dreptul de a-și alege viitorul. Numai poporul Rusiei este singura sursă de putere a ţării noastre”, a subliniat președintele.
Putin a vorbit și despre viitoarea campanie prezidențială. El a menționat că procedura trebuie efectuată „în conformitate cu legea” și că orice interferență exterioară trebuie suprimată.
La începutul acestei luni, s-a anunțat că următoarele alegeri prezidențiale din Rusia vor avea loc în perioada 15-17 martie 2024.
Fluxul de știri
0