Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Mihalkov: Putin este singurul lider puternic din politica mondială

© Sputnik / Ekaterina Chesnokova / Accesați arhiva multimediaNikita Mihalkov
Nikita Mihalkov - Sputnik Moldova, 1920, 16.12.2023
Abonare
Putin este singurul lider puternic din politica mondială, a declarat regizorul Nikita Mihalkov în emisie directă la un post de televiziune.
MOSCOVA, 16 dec - Sputnik. Artist al Poporului al RSFSR, regizor de film, actorul Nikita Mihalkov în emisie l-a numit pe președintele rus Vladimir Putin singurul lider puternic din politica mondială, menționând că datorită șefului statului și echipei sale, țara a rezistat în cea mai dificilă perioadă de sancțiuni.
„Sunt sigur că acest lucru (sprijinul lui Putin - n.red.) este absolut firesc. Acest lucru nu ar trebui să fie surprinzător. Astăzi, Putin este singurul lider, real și puternic al politicii mondiale. Și nimeni nu ar trebui să fie surprins că atât de mulți oameni vor să susțină (candidatura lui la alegeri - n.d.), pentru că cei care nu-l susțin fie nu sunt deștepți, fie dăunători”, a spus Mihalkov la postul de televiziune Russia 24. .
Potrivit acestuia, toți ceilalți care înțeleg că, mulțumită lui Putin și echipei sale, țara la un moment dat „s-a îndepărtat de marginea prăpastiei, și-a făcut mușchi și a rezistat în cele mai grele momente de sancțiuni, care, în principiu, au fost concepute pentru a spune așa, pentru a ne distruge țara”, acesta este meritul lui și al oamenilor care l-au crezut. „De aceea nu avem un alt lider și nu ar trebui să existe”, a menționat artistul.
El a subliniat că țările neprietenoase vor face totul pentru a interfera cu Rusia în timpul alegerilor prezidențiale. În opinia sa, acest lucru nu ar trebui permis.
Unitatea oamenilor și absența compromisului vor ajuta în acest sens, deoarece „bunătatea noastră este confundată cu slăbiciune”, crede Mihalkov.
Anterior, Putin și-a anunțat participarea la alegerile prezidențiale din Rusia, care vor avea loc pe 17 martie 2024. Putin a fost ales președinte al Rusiei de patru ori - în 2000, 2004, 2012 și 2018. După adoptarea amendamentelor la Constituția Federației Ruse, el a primit dreptul de a candida la noile alegeri prezidențiale din 2024.
Fluxul de știri
0