Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin: Va fi pace atunci când Rusia își va atinge obiectivele operaţiunii militare

© Sputnik / Sergey Guneev / Accesați arhiva multimedia"Прямая линия" и большая пресс-конференция президента РФ В. Путина
Прямая линия и большая пресс-конференция президента РФ В. Путина - Sputnik Moldova, 1920, 15.12.2023
Abonare
Ucraina nu dorește să negocieze cu privire la demilitarizarea sa, iar din această cauză Rusia este obligată să recurgă la alte măsuri, a declarat joi președintele rus Vladimir Putin.
BUCUREŞTI, 15 dec – Sputnik.„În ceea ce privește demilitarizarea, ei [ucrainenii] nu doresc să ajungem la un acord, ei bine, atunci suntem nevoiți să luăm alte măsuri, inclusiv militare”, a spus Putin în timpul sesiunii comune „Linia directă” și a conferinței anuale de presă a preşedintelui, adăugând că denazificarea Ucrainei este încă pe ordinea de zi.
„Va exista pace atunci când Rusia îşi va atinge obiectivele operațiunii sale militare speciale”, a adăugat Putin, citat de Sputnik Globe.
Ucraina nu mai produce aproape nimic, deși încearcă să păstreze rămășițele industriei, a mai spus președintele rus.
„Ei primesc totul ... gratuit, dar toate lucrurile gratuite se vor epuiza într-o zi. Și, se pare, se epuizează puțin câte puțin”, a adăugat Putin.
Occidentul a livrat Ucrainei tot ceea ce a promis că va livra și chiar mai mult, dar Rusia a distrus acest echipament militar în timpul operațiunii sale militare, a adăugat liderul rus.
Fluxul de știri
0