Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin a cerut companiilor să participe activ la proiectele sociale din Arctica

© Sputnik / Alexander Kazakov / Accesați arhiva multimediaПрезидент РФ В. Путин принял участие в заседании Совета глав государств – членов ШОС
Президент РФ В. Путин принял участие в заседании Совета глав государств – членов ШОС - Sputnik Moldova, 1920, 12.12.2023
Abonare
Putin a cerut companiilor să participe activ la proiectele sociale din regiunile arctice
MOSCOVA, 12 dec - Sputnik. Președintele Rusiei Vladimir Putin a cerut întreprinderilor să ia parte activ la proiectele sociale din regiunile arctice ale Federației Ruse pentru a crea condițiile de viață necesare în aceste teritorii.
"Pentru a realiza pe deplin capacitățile regiunilor, este necesară creșterea investițiilor în sfera socială. Aici nu pot decât să fiu de acord cu (ministrul de finanțe - n.red.) Anton Germanovich (Siluanov). Ministerul de Finanțe, desigur , are dreptate dacă oferim beneficii afaceri, atunci este necesar să lucrăm cu colegii din business, astfel încât aceștia să reacționeze corespunzător la ceea ce face statul, astfel încât să fie implementate anumite proiecte benefice pentru afaceri, și astfel încât oamenii să poată locui și aici și trăi cu demnitate”, a spus Putin la o întâlnire privind dezvoltarea așezărilor de sprijin în zona arctică a Federației Ruse.
Putin a spus că speră foarte mult ca antreprenorii, companiile și instituțiile de dezvoltare ruseștii să participe activ și interesat nu numai la proiectele de investiții, ci și la crearea condițiilor necesare pentru ca oamenii să trăiască. „În acest sens, desigur, mă bazez pe implementarea unor proiecte în domeniul parteneriatului public-privat”, a subliniat Putin.
Fluxul de știri
0