Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Medvedev: Putin mai are multe de făcut în fruntea țării

© Sputnik / Ekaterina Shtukina / Accesați arhiva multimediaД. Медведев дал интервью телеканалу "Аль-Джазира"
Д. Медведев дал интервью телеканалу Аль-Джазира - Sputnik Moldova, 1920, 12.12.2023
Abonare
Medvedev: este important ca Rusia să fie condusă de un politician precum Putin
MOSCOVA, 12 dec - Sputnik. Rusia se află acum într-un moment foarte dificil în dezvoltarea socială, așa că este foarte important ca țara să fie condusă de un politician atât de puternic, cu o experiență enormă precum Vladimir Putin, a declarat Dmitri Medvedev.
"Ne aflăm într-un punct foarte dificil al dezvoltării sociale și este foarte important ca șeful statului să fie un politician atât de puternic, cu o experiență enormă ca președintele nostru. Cu alte cuvinte, el mai are multe de făcut", a spus Medvedev în cadrul unei întâlniri cu elevi și studenți – elevi eminemți și câștigători ai olimpiadelor.
Comisia Electorală Centrală a Federației Ruse a primit o notificare din partea grupului de inițiativă pentru nominalizarea președintelui rus Vladimir Putin pentru alegerile din martie 2024, a declarat luni vicepreședintele Comisiei Electorale Centrale a Federației Ruse Nikolai Bulaev . Pe 8 decembrie, Putin l-a informat pe președintele Consiliului Popular al RPD , eroul RPD, Artem Zhoga, despre planurile de a candida pentru un nou mandat prezidențial. O solicitare corespunzătoare a fost făcută la Kremlin în timpul unei conversații informale între președinte și participanții la ceremonia de acordare a medaliilor Steaua de Aur Eroilor Rusiei. Consiliul Federației a desemnat anterior alegerile prezidențiale pentru 17 martie 2024.
Fluxul de știri
0