Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Șeful diplomației de la Chișinău în vizită de lucru la Bruxelles și Paris

© Sputnik / Rodion ProcaNicu Popescu
Nicu Popescu - Sputnik Moldova, 1920, 11.12.2023
Abonare
Șeful diplomației moldovenești a anunțat că efectuează două vizite de lucru la Bruxelles și Paris în perioada 11-14 decembrie, în pragul reuniunii Consiliului European, unde se va lua decizia finală privind începerea negocierilor de aderare a Moldovei la UE.
CHIȘINĂU, 11 dec - Sputnik. Ministrul moldovean de Externe, Nicu Popescu, se va afla în perioada 11-14 decembrie în două vizite de lucru, una la Bruxelles și cealaltă la Paris.
La Bruxelles, șeful diplomației Republicii Moldova va avea mai multe întrevederi cu oficiali europeni, inclusiv cu Gert-Jan Koopman, directorul general al Direcției Generale Vecinătate și Negocieri de Extindere a UE, dar și cu omologii săi din statele membre UE.
La Paris, ministrul de externe Nicu Popescu va participa la OCDE Eurasia Week, unde va fi semnat și un memorandum de înțelegere dintre Republica Moldova și OCDE. În marja acestui eveniment vicepremierul Nicu Popescu va avea mai multe întrevederi bilateralei cu oficiali francezi.
Fluxul de știri
0