Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin: Piaţa rusească rămâne deschisă și competitivă

© Sputnik / Mikhail Klimentyev / Accesați arhiva multimediaПрезидент РФ В. Путин принял участие в церемонии открытия объектов здравоохранения
Президент РФ В. Путин принял участие в церемонии открытия объектов здравоохранения - Sputnik Moldova, 1920, 08.12.2023
Abonare
Piața rusească va rămâne deschisă și competitivă, în ciuda încercărilor Occidentului de a izola țara, a declarat joi președintele Vladimir Putin.
BUCUREŞTI, 8 dec – Sputnik. Vorbind joi la Forumul pentru Investiții al băncii VTB din Moscova, preşedintele Putin a subliniat că Rusia nu alungă pe nimeni de pe piața sa și nu se închide.
Preşedintele a menționat că multe companii și organizații străine și-au exprimat disponibilitatea de a continua să lucreze în Rusia, în ciuda presiunii tot mai mari din partea guvernelor occidentale.
Numărul companiilor străine care operează în Rusia a crescut „surprinzător” cu 1.500 din martie 2022, ajungând la un total de peste 25.000 de firme până în noiembrie 2023, a adăugat Putin, potrivit RT.
Liderul rus a subliniat beneficiile colaborării cu Rusia și muncii în Rusia, insistând că „a fost, este și va fi un lucru avantajos”.
Potrivit preşedintelui, așteptările Occidentului ca economia rusească să se prăbuşească după plecarea companiilor sale nu s-au concretizat. În schimb, antreprenorii ruși au reușit să se adapteze și să profite de noile oportunități create.
Fluxul de știri
0