Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Consulat onorific al Republicii Moldova la Cluj

© Sputnik / Мирослав РотарьПравительство РМ
Правительство РМ  - Sputnik Moldova, 1920, 06.12.2023
Abonare
Republica Moldova a deschis un Consulat onorific la Cluj Napoca. Noul consul onorific este un om de afaceri clujean.
BUCUREȘTI, 6 dec -Sputnik. În prezența ambasadorului Victor Chirilă și a echipei ambasadei de la București, dar și a oficialităților locale, s-a deschis Consulatul onorific al Republicii Moldova la Cluj.
Primul Consul onorific al țării noastre în acest oraș a devenit antreprenoarea și femeia de afaceri, dna Nina Moldovan, relatează Ambasada R. Moldova de la București pe pagina sa a unei rețele de socializare.
Ambasadorul Victor Chirilă, Primarul orașului Cluj, Emil Boc, subprefectul județului Cluj Răzvan Ciortea și noul consul onorific, Nina Moldovan, au adresat alocuțiuni invitaților la eveniment, în care a fost exprimată dorința de intensificare a prezenței Republicii Moldova în județul Cluj atât în consolidarea și extinderea investițiilor și afacerilor din țara noastră, cât și în dinamizarea cooperării între instituții de învățământ, comunități și medii culturale, transmite Ambasada Republicii Moldova de la București.
Fluxul de știri
0