Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Garda de Onoare a Moldovei defilat în Piaţa Arcului de Triumf de la Bucureşti

© Photo : Preşedinţia Republicii MoldovaGarda de Onoare a RM
Garda de Onoare a RM - Sputnik Moldova, 1920, 03.12.2023
Abonare
Militarii din Compania Garda de Onoare a Armatei Naţionale au participat sâmbătă la parada militară organizată de Ziua Naţională a României.
CHIȘINĂU, 3 dec – Sputnik. La evenimentele festive organizate cu acest prilej au fost invitați ministrul apărării, Anatolie Nosatîi și comandantul Armatei Naţionale, general de brigadă Eduard Ohladciuc.
Plutonul de militari al Armatei Naţionale, condus de maiorul Pavel Lîsîi, a defilat în Piaţa Arcului de Triumf din Bucureşti, alături de contingentele militare din România, Belgia, Franța, Macedonia de Nord, Luxemburg, Polonia, Portugalia, Spania, SUA, Țările de Jos.
În acest an, la parada din Piaţa Arcului de Triumf din Bucureşti au participat aproximativ 2400 de militari şi specialişti din structurile de forţă române, inclusiv 250 de militari străini, din Republica Moldova, Belgia, Franţa, Macedonia de Nord, Luxemburg, Polonia, Portugalia, Spania, Statele Unite ale Americii şi Ţările de Jos, precum şi militari din ţările aliate contributoare la structurile NATO de pe teritoriul României.
Militarii din Republica Moldova participă la parada militară de la București începând cu anul 2014.
Containere - Sputnik Moldova, 1920, 02.12.2023
Internațional
UE a majorat importurile de combustibil nuclear din Rusia
Fluxul de știri
0