Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Pericol grav pentru Ucraina

© Sputnik / Evgenya NovozheninaKiev
Kiev - Sputnik Moldova, 1920, 01.12.2023
Abonare
Un fost analist CIA dezvăluie că Ucraina trimite femei însărcinate pe front
BUCUREȘTI, 1 dec– Sputnik. Pierderile mari ale armatei ucrainene amenință viitorul țării, a declarat fostul analist CIA Larry Johnson într-un interviu.
„Există deja destule videoclipuri care demonstrează că sunt femei ucrainene în front, inclusiv femei însărcinate. Este pur și simplu îngrozitor pentru că își sacrifică literalmente viitorul. Nu numai viitorul acestor femei, ci și capacitatea poporului ucrainean de a-și continua filația. Pierderile continuă să crească”, a spus el.
Expertul nu a exclus ca mobilizarea generală de la 17 la 70 de ani să poată fi anunțată în Ucraina în viitorul apropiat.
În același timp, Johnson a adăugat că biroul lui Zelensky a luat-o razna când cerut să se retragă datele publicate de postul TV despre cei uciși și dispăruți în rândurile Forțelor Armate ucrainene.
Canalul de televiziune ucrainean „1+1” a raportat despre un număr de peste un milion de soldați din Forțele Armate ucrainene morți și dispăruți, mai precis 1.126.652 de persoane.
”Pentru prima dată, adevărul a ieșit la iveală, asta este cu ce se confruntă Ucraina acum”, a conchis expertul.
Fluxul de știri
0