România
Știri, articole și comentarii despre viața publică din România

Ciolacu: ”Când ceva tinde să ne dezbine, să ne amintim că suntem români”

© Sputnik / OsmatescoВизит премьер-министра Румынии Марчела Чолаку в Кишинев
Визит премьер-министра Румынии Марчела Чолаку в Кишинев - Sputnik Moldova, 1920, 01.12.2023
Abonare
Premierul României a transmis un mesaj interesant de Ziua Națională, în care a precizat că o Românie puternică, orientată spre dezvoltare, care să se reflecte în plan economic și în viața cotidiană este un obiectiv firesc.
BUCUREȘTI, 1 dec – Sputnik. Premierul României spune că este Ziua Națională a României, sărbătoarea tuturor românilor, o zi în care s-ar bucura ca românii să retrăiască spiritul unității care i-a înflăcărat pe înaintașii noștri de acum 105 ani, înfăptuitorii Marii Uniri. Ciolacu a explicat că prezentul ne provoacă să facem față unor situații pe care cu greu le-am fi anticipat cu doar câțiva ani înainte și care pun o lume întreagă la încercare, iar România nu este nici ea ocolită.
”Când ceva tinde să ne dezbine, să ne amintim că suntem toți români și că avem un drum comun de parcurs ca națiune, adaugă premierul.
În opinia sa, mesajul de unitate al acestei zile ar trebui să fie prezent în orice acțiune a noastră, indiferent dacă ne referim la cetățeni, societate civilă, mediul de afaceri, reprezentanți ai statului sau la clasa politică.
”O Românie puternică, orientată spre dezvoltare, care să se reflecte în plan economic, dar mai ales în viața de zi cu zi a românilor, este un obiectiv firesc, capabil să ne unească. La mulți ani, tuturor românilor! La mulți ani, Romania”, încheie Ciolacu.
Fluxul de știri
0