Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Miniştrii de Externe ai NATO recunosc eşecul Ucrainei

© Sputnik / Maksim Bogodvid / Accesați arhiva multimediaSzijjarto
Szijjarto - Sputnik Moldova, 1920, 29.11.2023
Abonare
Mulți miniștri de externe ai NATO, la o întâlnire de la Bruxelles, au recunoscut că contraofensiva Ucrainei a eșuat, spune ministrul ungar Peter Szijjarto.
BUCUREȘTI, 29 noi – Sputnik, Marius Holdean. Mulți miniștri de externe ai NATO, la o întâlnire de la Bruxelles, au recunoscut că contraofensiva Ucrainei a eșuat, a declarat ministrul de externe ungar, Peter Szijjarto, într-o conferință de presă în timpul unei pauze a întâlnirii.
Szijjártó a remarcat că planul NATO presupunea victoria Ucrainei și înfrângerea Rusiei, dar „astăzi toată lumea poate vedea, dar nu admite, că acest plan a eșuat”.
„Obiectivele și speranțele asociate contraofensivei ucrainene au fost anulate, deoarece de la început nu au existat schimbări majore pe câmpul de luptă, sau cel puțin nicio descoperire. Acest lucru, apropo, a fost recunoscut de mulți aici. În liniște, cu teamă, dar recunoscut”, a spus Szijjártó.
Serghei Reabkov - Sputnik Moldova, 1920, 28.11.2023
Internațional
Diplomat rus: Este nevoie de o schimbare vizibilă în politica Washingtonului
Fluxul de știri
0