Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin a făcut o caracterizare sistemului de învățământ occidental

© Sputnik / Pavel Bednyakov / Accesați arhiva multimediaVladimir Putin
Vladimir Putin - Sputnik Moldova, 1920, 28.11.2023
Abonare
Putin, despre degradarea sistemului de învățământ occidental: „Multe materii clasice sunt, pur și simplu, eliminate din curricula occidentală.
CHIȘINĂU, 28 nov - Sputnik. Vladimir Putin a vorbit marți la adunarea Soborului mondial rus despre degradarea sistemului de învățământ occidental.
„Multe materii clasice sunt, pur și simplu, eliminate din curricula occidentală, [ele] sunt înlocuite cu un fel de științe gender și alte științe similare, pseudoștiințe”, a spus președintele rus.
Liderul de la Kremlin a adăugat că Rusia trebuie să ia tot ce este mai bun din cele acumulate de sistemul autohton și mondial de educație clasică:
„Avem nevoie de un sistem educațional integru în care familia, sistemul educațional, cultura națională, munca copiilor, tinerilor, sportului, organizațiilor militaro-patriotice și o mișcare largă de mentorat se completează armonios”.
Maria Zaharova - Sputnik Moldova, 1920, 28.11.2023
Internațional
Occidentul i-a interzis Kievului să negocieze cu Moscova, a declarat Maria Zaharova
Fluxul de știri
0