România
Știri, articole și comentarii despre viața publică din România

În România, unele școli au trecut la învățământ la distanță din cauza furtunilor de zăpadă

© AFP 2024 / DANIEL MIHAILESCUFemeie pe o stradă din București. Imagine simbol
Femeie pe o stradă din București. Imagine simbol - Sputnik Moldova, 1920, 27.11.2023
Abonare
Școlile din cinci județe din România au trecut la învățământ la distanță din cauza furtunilor de zăpadă
CHIŞINĂU, 27 - Sputnik. Școlile din cinci județe ale României au trecut de luni, 27 noiembrie, la învățământ la distanță din cauza viscolelor abundente, a informat serviciul de presă al Ministerului Educației din țară .
Vânturi puternice și furtuni de zăpadă au lovit duminică sudul României. Din cauza vremii nefavorabile, toate porturile de la Marea Neagră sunt închise, traficul trenurilor este dificil, iar multe rute sunt blocate. Câteva sute de așezări au rămas fără electricitate. Autoritățile recomandă locuitorilor locali să se abțină de la orice călătorie în următoarele două zile.
„Având în vedere condițiile meteorologice nefavorabile care au determinat închiderea unor drumuri și sistarea alimentării cu energie electrică în zonele populate ale unui număr de județe, luni, 27 noiembrie, activități didactice cu prezență fizică în secțiile de învățământ preuniversitar din județele Brăila, Constanța, Călărași, Galați și Tulcea sunt suspendate”, se arată într-un mesaj publicat pe site-ul Ministerului Educației.
Luni va avea loc o întâlnire cu reprezentanții instituțiilor de învățământ pentru a discuta calea de urmat.
Fluxul de știri
0