Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Erdogan a numit armele nucleare ale Israelului o „amenințare la adresa Turciei”

© AFP 2024 / ADEM ALTANRecep Tayyip Erdogan
Recep Tayyip Erdogan - Sputnik Moldova, 1920, 22.11.2023
Abonare
Erdogan: Turcia va vorbi la Consiliul de Securitate al ONU și la AIEA despre bomba atomică a Israelului
ANKARA, 22 noiv -Sputnik. Turcia va lua inițiative în cadrul Consiliului de Securitate al ONU și al Agenției Internaționale pentru Energie Atomică (AIEA) în legătură cu deținerea de către Israel a unei bombe atomice, care reprezintă o amenințare la adresa securității țării, a declarat Recep Tayyip Erdogan.
Erdogan a acuzat anterior Consiliul de Securitate al ONU și Agenția pentru Energie Atomică (AIEA) de inacțiune după „mărturisirea” Israelului despre prezența armelor nucleare.
"Israelul are o bombă atomică, am depus o plângere la autoritățile competente și continuăm să facem asta. Vom lua inițiative atât în ​​Consiliul de Securitate al ONU , cât și în Agenția Internațională pentru Energie Atomică în această problemă, care amenință securitatea întregii regiuni, inclusiv și Turcia”, a spus Erdogan, vorbind la un forum de afaceri din Algeria, citat de ziarul Hurriyet.
Fluxul de știri
0