Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Nave de război ale Flotei ruse din Pacific au ajuns în portul Visakhapatnam din India

© Sputnik / Pavel Lvov / Accesați arhiva multimediaПроводы фрегата "Адмирал Горшков" в Североморске
Проводы фрегата Адмирал Горшков в Североморске - Sputnik Moldova, 1920, 18.11.2023
Abonare
Un detașament de nave de război ale Flotei Rusiei din Pacific a ajuns în portul indian Visakhapatnam într-o vizită de afaceri.
BUCUREŞTI, 18 nov – Sputnik. Un detașament de nave de război ale Flotei Rusiei din Pacific a ajuns în portul indian Visakhapatnam într-o vizită de afaceri, ca parte a unei călătorii cu scopul de a populariza steagul naval rusesc în regiune, a anunţat sâmbătă Flota rusă din Pacific.
„Un detașament al navelor de război ale Flotei din Pacific, cuprinzând nava anti-submarin de proporţii Admiral Tributs şi cisterna pentru transportul pemare Pechenga de dimensiuni medii au ajuns în portul Visakhapatnam din Republica India, ca parte a unei călătorii pe mare de lungă durată în regiunea Asia-Pacific”, a anunţat Flota într-o declarație, potrivit Sputnik Globe.
Principala bază a Flotei estice a Marinei indiene a găzduit o ceremonie primitoare pentru navele rusești, cu protocol, evenimente culturale și sportive planificate pentru marinarii ruși.
Se aşteaptă că navele rusești să rămână în Visakhapatnam până pe 20 noiembrie.
Fluxul de știri
0