Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Sputnik face auzită vocea Rusiei la Congresul media global din Emiratele Arabe Unite

© Sputnik / Yuryi Abramochkin / Accesați arhiva multimediaMonument edificat în cinstea fondării statului federativ Emiratele Arabe Unite
Monument edificat în cinstea fondării statului federativ Emiratele Arabe Unite - Sputnik Moldova, 1920, 14.11.2023
Abonare
Congresul global de media anual (GMC) din Abu Dhabi este un forum internațional important, având un rol unic și influent în modelarea industriei media globale.
BUCUREŞTI, 14 nov – Sputnik. Având loc în perioada 14-16 noiembrie, evenimentul constituie un punct de convergență pentru profesioniștii din media din întreaga lume, oferind o platformă semnificativă pentru discuții și cooperare.
Primul GMC, organizat anul trecut, a înregistrat o reprezentare proeminentă din partea Rusiei. Agenţia de presă Sputnik, în special, a avut un rol activ, managementul său de top participând la întâlniri și la evenimente esenţiale, sporind astfel prezența mass-mediei ruseşti pe scena globală.
Participarea Sputnik la GMC reflectă importanța existenţei deagenții de presă internaționale ruseşti solide. Participarea agenției la evenimente de un asemenea nivel, precum GMC, nu numai că duce la extinderea reţelei profesionale, dar şi la consolidarea statutul său de sursă de știri de top, potrivit Sputnik Internaţional.
Participarea Sputnik promovează nu numai un ecosistem media mai echilibrat și mai divers, dar și discuții fructuoase despre tendințele viitoare.
Centrul Național de Expoziții din Abu Dhabi, care găzduiește evenimentul GMC, va aborda subiecte de importanţă critică, precum tehnologiile digitale și inteligența artificială, sub tema generală „Conturarea viitorului sectorului media”.
Congresul, patronat de șeicul Mansour bin Zayed Al Nahyan și organizat de ADNEC Group în parteneriat cu Agenția de presă Emirates (WAM), abordează teme precum sustenabilitatea, inovația și tehnologiile emergente în sectorul mass-media, presa sportivă și viitorul tinerilor, educație și media.
Fluxul de știri
0