România
Știri, articole și comentarii despre viața publică din România

Fost ambasador american la București: Vindeți tot!

© Photo : Ambasada SUA în RomâniaAmbasadorul Adrian Zuckerman la sosirea avionului NATO cu echipament medical cumpărat de România
Ambasadorul Adrian Zuckerman la sosirea avionului NATO cu echipament medical cumpărat de România - Sputnik Moldova, 1920, 14.11.2023
Abonare
Adrian Zuckerman, fostul ambasador SUA la București, are un singur mesaj constant: România trebuie să vândă tot. Cui? SUA și ”partenerilor strategici”, desigur.
BUCUREȘTI, 14 noi -Sputnik.Fostul ambasador al Statelor Unite la București, numit personal de către Donald Trump în funcție, Adrian Zuckerman, a manifestat încă de la începutul activității sale diplomatice o singură obsesie: lichidarea proprietății de stat.
Nici sfârșitul mandatului de ambasador nu l-a împiedicat pe controversatul avocat american de origine română, care și-a obținut mandatul diplomatic datorită sponsorizării campaniei prezidențiale a lui Donald Trump, să își continue activitatea ”civică” în România prin efortul de a susține sărăcirea statului român și vânzarea companiilor de stat către….partenerii strategici, desigur.
Participant la o masă rotundă organizată de Newsweek România, fostul ambasador a spus că revoluția română nu este încheiată până când statul român nu își pierde toate pârghiile din economia românească.
„Cum facem asta? Trebuie să terminăm Revoluția care a început acum 34 de ani! Toate reminiscențele comunismului trebuie să dispară! Nu mai pot exista companii ale statului, ceea ce reprezintă o formă de furtișag legal! Toate taxele care sunt colectate de la oameni se duc la niște companii care, din ceea ce am înțeles, nu au produs niciodată profit. Cine lucrează acolo? Rudele unor politicieni. Acest lucru trebuie să se termine! Trebuie să fie o economie și o piață liberă, iar astfel românii să se întoarcă și țara să fie liberă și prosperă”, a declarat fostul ambasador.
Fluxul de știri
0