Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Zaharova a comentat declarațiile lui Borrell cu privire la Ucraina

© Russian Foreign Ministry / Accesați arhiva multimediaБрифинг официального представителя МИД России М. Захаровой
Брифинг официального представителя МИД России М. Захаровой - Sputnik Moldova, 1920, 11.11.2023
Abonare
Zaharova: Comentariul lui Borrell cu privire la Ucraina poate însemna că UE a recunoscut victoria Federației Ruse
MOSCOVA, 11 nov -Sputnik. Declarația șefului diplomației europene, Josep Borrell, despre imposibilitatea ca Kievul să câștige o victorie asupra Moscovei în viitorul apropiat poate însemna că „UE a recunoscut oficial victoria Rusiei”, a sugerat purtătoarea de cuvânt a Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, pe canalul său Telegram . .
Anterior, șeful diplomației europene, Josep Borrell, vorbind la congresul Partidului Socialiștilor Europeni , a declarat că Ucraina nu va putea învinge Rusia „în viitorul apropiat”."
„Înțeleg corect că UE a recunoscut oficial victoria Rusiei?” - a scris Zakharova, amintind că în aprilie 2022 Borrell a susținut că conflictul militar din Ucraina ar putea fi rezolvat pe câmpul de luptă.
Anterior, secretarul de presă prezidențial rus, Dmitri Peskov, a declarat că este timpul ca autoritățile ucrainene să înțeleagă că nu vor putea învinge Rusia pe câmpul de luptă.
Fluxul de știri
0