Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Parlamentul European a ajuns la un acord pentru implementarea identității digitale

© Sputnik / Ирина Калашникова / Accesați arhiva multimediaParlamentul European
Parlamentul European - Sputnik Moldova, 1920, 11.11.2023
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Parlamentul European și statele membre ale Uniunii Europene au ajuns la un acord privind introducerii identității digitale, a anunțat, miercuri, europarlamentarul olandez Rob Roos
BUCUREŞTI, 11 noi - Sputnik. „Au ignorat toți experții în confidențialitate și specialiștii în securitate. Ei împing totul până la capăt. Nu sunt optimist. Dar nu este încă prea târziu. Parlamentul European încă trebuie să voteze în această privință. Spuneți europarlamentarilor dvs că vă opuneți identității digitale și că doriți să voteze împotrivă”, a transmis europarlamentarul olandez Rob Roos.
Potrivit acestuia, în Parlamentul European urmează votul final privind introducerea identității digitale.
Președintele CNC al AUR, senatorul Claudiu Târziu, a reacționat afirmând că dacă această inițiativă nu se oprește la votul Parlamentului European, atunci va însemna sfârșitul libertății.
„Globaliștii de la vîrful UE și-au dat mîna pentru a ne impune identitatea digitală și așa-zisul portofel digital. Acest instrument drăcesc va conține, în cele din urmă, toate datele despre fiecare dintre noi și va putea controla inclusiv folosirea banilor noștri, care vor fi „digitalizați”. Trecutul, prezentul și viitorul nostru vor fi la un click distanță pentru modificare, blocare sau anulare”, a transmis senatorul AUR.
El a adăugat că dacă această monstruozitate va trece de votul în plen al Parlamentului European, orice noimă a libertăților lumii de azi va fi îngropată.
Trebuie să fim atenți la cine va vota împotriva libertății dintre europarlamentarii români, pentru ca partidele lor să fie aspru sancționate la vot în 2024, a adăugat Claudiu Târziu.
Fluxul de știri
0