România
Știri, articole și comentarii despre viața publică din România

Senatorul Diana Șoșoacă: România va avea granița cu Rusia

© Photo : Ambasada Federaţiei Ruse în RomâniaAmbasadorul rus Valerii Kuzmin și senatorul român Diana Șoșoacă
Ambasadorul rus Valerii Kuzmin și senatorul român Diana Șoșoacă - Sputnik Moldova, 1920, 04.11.2023
Abonare
Senatorul Diana Șoșoacă a participat la Recepţia dedicată Zilei Unităţii Naţionale a Rusiei, la invitaţia Ambasadei Federaţiei Ruse la Bucureşti
BUCUREȘTI, 4 noi - Sputnik. Diana Șoșoacă a transmis într-un interviu live la BZI că Ucraina a pierdut războiul cu Rusia.
”Am făcut un live, nu m-a oprit nimeni. Toată lumea intră cu telefoanele, se fac poze. Nu a fost o întâlnire de grad zero, este o întâlnire, o recepţie oficială unde au participat mulţi din ţările BRICS. L-am cunoscut pe ambasadorul Republicii Populare Chineze. Am vorbit puţin şi cu dânsul. L-am cunoscut şi pe cel din Azerbaidjan. Au fost multe personalități, fiecare îşi vede de interesul propriei sale țări. Au patima doar pentru propriul lor stat”, a spus Diana Șoșoacă despre vizita ei la Ambasada Rusiei.
Diana Șoșoacă a fost singurul parlamentar român care a participat la recepția Ambasadei Ruse la București. Senatorul de Iași a transmis că războiul a fost câștigat de Rusia, iar curând România va avea graniță cu aceasta.
”Am fost invitată la o recepţie a Ambasadei Federaţiei Ruse la Bucureşti. Rusia va avea granița direct cu România, curând. Nu ştiu dacă e din fericire sau din păcate. Nu e problema noastră, nu trebuie să ne intereseze, noi trebuie să ne întărim că altfel vom fi preluaţi. Acum suntem un stat sclavagist, nu suntem o colonie, suntem sclavi aserviți SUA. Nici UE nu înţelege că e aservită SUA. Este o colonie care joacă rolul de prostănacul Americii. Din război s-a ales praful de Europa şi de economia ei. SUA nu au nevoie de competitori”, a mai spus senatorul Diana Șoșoacă.
Fluxul de știri
0