România
Știri, articole și comentarii despre viața publică din România

PNL, la cuţite cu PSD

© Photo : Partidul Național LiberalEuroparlamentarul Dan Motreanu
Europarlamentarul Dan Motreanu - Sputnik Moldova, 1920, 04.11.2023
Europarlamentarul Dan Motreanu
Abonare
Dan Motreanu a lansat un atac la PSD: Niciodată într-o alianţă de genul asta nu s-a pomenit ca unul din parteneri să îi fure primarii celuilalt şi să se mai şi laude cu asta
BUCUREȘTI, 4 noi – Sputnik. Prim-vicepreşedintele PNL Dan Motreanu, s-a lansat într-un atac la PSD, în şedinţa conducerii partidului care are loc la Sinala. ”Niciodată într-o alianţă de genul asta nu s-a pomenit ca unul din parteneri să îi fure primarii celuilalt şi să se mai şi laude cu asta”, a spus el despre partenerii de coaliţie.
Dan Motreanu a spus în şedinţa conducerii PNL că în această coaliţie PNL a fost partidul corect. ”Niciodată într-o alianţă de genul asta nu s-a pomenit ca unul din parteneri să îi fure primarii celuilalt şi să se mai şi laude cu asta”, a arătat Motreanu. El a mai spus că PNL trebuie să îşi asume obiectivul principal câştigarea alegerilor prezidenţiale de anul viitor.
„În această Coaliție, PNL a fost partidul corect. Niciodată într-o alianță de genul asta nu s-a pomenit ca unul din parteneri să îi fure primarii celuilalt și să se mai și laude cu asta. PNL trebuie să își asume obiectivul principal câștigarea alegerilor prezidențiale”, a zis Dan Motreanu, prim-vicepreşedintele PNL, în ședința liberalilor.
De altfel, și Lucian Bode a spus, în cadrul ședinței că PNL trebuie să meargă pe cont propriu la alegeri.
„Faliile interne trebuie asanate și unitatea în jurul obiectivului comun de a câștiga toate cele 4 runde de alegeri trebuie să constituie principalele noastre preocupări. Unitate pentru locul I trebuie să fie deviza noastră! Acesta nu este un slogan, el trebuie să ne definească toate acțiunile atât la nivel de filiale, cât și la nivel național. Să avem unitate pentru a câștiga toate pozițiile în bătăliile electorale”, a adăugat el.
Bode a mai spus că pentru asta trebuie să fie unitatea care poate să ducă PNL la câștigarea alegerilor.
”Cred că suntem conștienți cu toții că avem un an greu, după 2024 cu PNL la guvernare încă patru ani clar e loc sub soare pentru toți! Partidul Național Liberal trebuie să câștige președinția României. Trebuie să spunem clar și cu argumente de ce candidatul nostru e cel mai bun și mai potrivit să ocupe cea mai înaltă demnitate în stat. Electoratul nostru tradițional, urbanul mare trebuie recâștigat. Avem un mesaj foarte bun și pentru electoratul urban pentru ca avem proiecte importante pentru ei”, a mai spus Bode.
Liberalii au decis, la propunerea secretarului general, să pună și în statut o regulă majoră: „cine nu are rezultate face pasul în spate”.
Fluxul de știri
0