Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

La centrul de presă ”Rossiya Segodnya” a avut loc Forumul Media al țărilor CSI

© Sputnik / Nina Zotina / Accesați arhiva multimediaМедиафорум стран СНГ "Развитие медиа в меняющемся мире"
Медиафорум стран СНГ Развитие медиа в меняющемся мире - Sputnik Moldova, 1920, 02.11.2023
Abonare
La Moscova s-a desfășurat cel de-al II-lea Forum Media al țărilor membre ale Comunității Statelor Independente.
CHIȘINĂU, 2 nov – Sputnik. La Centrul Internațional de Presă Multimedia ”Rossiya Segodnya” din Moscova s-a desfășurat cel de al II-lea Forum Media al țărilor membre ale Comunității Statelor Independente „Dezvoltarea mass-media într-o lume în schimbare”, scrie RIA Novosti.
Potrivit agenției, la eveniment au participat câteva sute de jurnaliști, politicieni și experți din majoritatea țărilor CSI.
Sesiunea plenară a forumului, deschisă de directorul general al Grupului Media Internațional ”Rossiya Segodnya”, Dmitri Kiseliov, a fost dedicată problemelor jurnalismului internațional, securității informaționale și interacțiunii în spațiul informațional și politic din țările CSI.
La sesiunile tematice, experții au discutat despre viitorul inteligenței artificiale în sfera media, strategiile eficiente de utilizare a canalelor Telegram, dezvoltarea mass-media de limba rusă în cadrul Comunității, precum și specificului instruirii studenților facultăților de profil în era digitală.
Evenimentul a fost organizat de Grupul Media Internațional „Rossiya Segodnya” cu sprijinul Ministerului Dezvoltării Digitale, Comunicațiilor și Mass Media al Federației Ruse.
Fluxul de știri
0