Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Peste 300 de participanți au fost acreditați la al II-lea Forum Media al CSI

© Sputnik / Nina Zotina / Accesați arhiva multimediaМедиафорум стран СНГ "Развитие медиа в меняющемся мире"
Медиафорум стран СНГ Развитие медиа в меняющемся мире - Sputnik Moldova, 1920, 30.10.2023
Abonare
Pe 1 noiembrie, la Moscova va avea loc cel de-al II-lea Forum media al țărilor membre ale Comunității Statelor Independente „Dezvoltarea mass-media într-o lume în schimbare”.
CHIȘINĂU, 30 oct – Sputnik. Miercuri, 1 noiembrie, la Moscova va avea loc cel de-al II-lea Forum media al țărilor membre ale Comunității Statelor Independente „Dezvoltarea mass-media într-o lume în schimbare”.Acesta va fi dedicat analizei stării actuale și perspectivelor activității mass-media în CSI.
Evenimentul este organizat de Grupul Media Internațional „Rossiya Segodnya” cu sprijinul Ministerului Dezvoltării Digitale, Comunicațiilor și Mass Media al Federației Ruse.
Directorul general al „Rossiya Segodnya”, Dmitri Kiseliov, a menţionat că „acest forum media este încă o dovadă a faptului că unitatea reprezentanților industriei media din țările CSI devine tot mai puternică, în pofida noilor provocări”.
„Dacă la forumul de anul trecut au fost prezenți în jur de 200 de participanți, atunci la acest eveniment au fost acreditați deja peste 300 de profesioniști de înaltă clasă din statele membre ale Comunităţii”, a adăugat Kiseliov.
Tema ședinței plenare este „Viitorul jurnalismului internațional”, sesiunile de panel vor fi dedicate utilizării inteligenței artificiale în sfera media, strategiilor eficiente de utilizare a canalelor Telegram, dezvoltării mass-media de limba rusă în cadrul Comunității și specificului instruirii studenților facultăților de profil în era digitală.
„Mass-media formează astăzi în mare măsură realitatea, iar importanța viitorului forum nu poate fi supraestimată.Așteptăm cu nerăbdare întâlnirile cu colegii noștri din CSI, cu siguranță avem ce discuta”, a declarat pentru RIA Novosti Ekaterina Larina, directorul Departamentului pentru dezvoltarea comunicațiilor în masă și cooperare internațională al Ministerului Dezvoltării Digitale al Rusiei.
Acreditarea participanților și reprezentanților mass-media - pe site-ul Forumului Media (https://mediaforumcis.ru/accreditation/).
Fluxul de știri
0