Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Medvedev a răspuns glumei lui Musk despre Iran și bazele americane

© Sputnik / Ekaterina Shtukina / Accesați arhiva multimediaД. Медведев дал интервью телеканалу "Аль-Джазира"
Д. Медведев дал интервью телеканалу Аль-Джазира - Sputnik Moldova, 1920, 30.10.2023
Abonare
Medvedev, ca răspuns la gluma lui Musk despre bazele americane, și-a amintit în mod ironic de amenințarea din partea Federației Ruse
BUCUREȘTI, 29 oct -Sputnik. Vicepreședintele Consiliului de Securitate al Rusiei, Dmitri Medvedev, de pe rețeaua de socializare X, a răspuns ironic glumei miliardarului american Elon Musk despre bazele militare americane.
Cu o zi înainte, CEO-ul SpaceX a publicat un meme care ridiculiza desfășurarea bazelor militare americane în jurul Iranului: Teheranul ar vrea război pentru că „și-a situat țara aproape de bazele militare americane”."
"Exact! Dar există și ruși care reprezintă o amenințare pentru tot ce este în lume! Nu uita!" - a răspuns Medvedev.
Săptămâna trecută, Coordonatorul pentru Comunicații Strategice de la Casa Albă, John Kirby, a declarat că președintele Casei Albe, Joe Biden, va răspunde cu siguranță Iranului pentru posibile atacuri împotriva trupelor americane din Orientul Mijlociu . Potrivit acestuia, această reacție va fi defensivă.
Fluxul de știri
0