Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Medvedev: UE și-a risipit autoritatea de mediator în conflicte

© Sputnik / Grigory Sysoev / Accesați arhiva multimediaПленарное заседание "Предпринимательство в новой экономической реальности"
Пленарное заседание Предпринимательство в новой экономической реальности - Sputnik Moldova, 1920, 29.10.2023
Abonare
Medvedev: UE și-a risipit autoritatea internațională ca mediator în conflicte
BUCUREȘTI, 29 oct -Sputnik. Uniunea Europeană și-a risipit autoritatea internațională de mediator în orice conflict, este sigur Dmitri Medvedev, șef adjunct al Consiliului de Securitate al Rusiei. El a scris despre acest lucru pe pagina sa de pe rețeaua de socializare VKontakte ."
"Visele Uniunii Europene ca unul dintre stâlpii ordinii mondiale au dispărut ca fumul. UE și-a risipit autoritatea internațională de mediator în orice conflict. Și Europa de astăzi, din păcate, joacă rolul unei prostituate în vârstă, blândă, îndeplinind fiecare capriciu al clientelei de peste mări”, a scris Medvedev, enumerand „ceea ce nu mai este în Europa și ce nu mai poate fi returnat”.
Fluxul de știri
0