Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Arabia Saudită şi Rusia explorează oportunități de cooperare pentru investiții

© Sputnik / Александр Юрьев / Accesați arhiva multimediaЭр-Рияд
Эр-Рияд - Sputnik Moldova, 1920, 27.10.2023
Abonare
Arabia Saudită și Rusia explorează posibilitățile de cooperare în materie de investiții, a declarat ministrul saudit al Industriei și Resurselor minerale.
BUCUREŞTI, 27 oct – Sputnik. Arabia Saudită și Rusia explorează posibilitățile de cooperare în materie de investiții, a declarat pentru Sputnik ministrul saudit al Industriei și Resurselor minerale, Bandar bin Ibrahim Alkhorayef, exprimându-și speranța că oportunitățile existente vor fi dezvoltate.
„Arabia Saudită și Rusia au oportunități foarte mari de investiții, această problemă a fost discutată cu oficialii ruși, iar posibilitățile de cooperare sunt încă explorate”, a declarat ministrul pe marginea celui de-al 7-lea Forum de investiții „Iniţiative de investiţii în viitor” (FII7) din Riad.
Ministrul saudit al Industriei a precizat că Rusia a avut succes în multe industrii în ultimii 20 de ani, inclusiv în industria auto, producția de echipamente grele și în sectorul militar.
„Sperăm în dezvoltarea oportunităților existente între Riad și Moscova”, a adăugat Alkhorayef.
Conferința FII7 reunește cei mai importanți investitori din lume, factori de decizie, directori generali, mediul academic, inventatori, organizații nonguvernamentale, oameni de știință pentru a descoperi noile piețe și a explora noi posibilităţi ale creșterii economice și prosperității.
Fluxul de știri
0