Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

A fost publicat programul de activitate al Forumului Media al țărilor CSI

© Sputnik / Mihai CarausPresă, camere de luat vederi
Presă, camere de luat vederi - Sputnik Moldova, 1920, 24.10.2023
Abonare
Evenimentul este organizat de Grupul Media Internațional „Rossiya Segodnya”.
CHIȘINĂU, 24 oct – Sputnik. A fost făcut public programul de activitate al celui de-al II-lea Forum Media al țărilor CSI, care va avea loc pe 1 noiembrie la Centrul Internațional de Presă Multimedia ”Rossiya Segodnya”. Tema ședinței plenare este „Viitorul jurnalismului internațional”, sesiunile de panel s-a decis să fie dedicate utilizării inteligenței artificiale în sfera media, strategiilor eficiente de utilizare a canalelor Telegram, dezvoltării mass-media de limba rusă în cadrul Comunității și specificului instruirii studenților facultăților de profil în era digitală.
Evenimentul este organizat de Grupul Media Internațional „Rossiya Segodnya” cu sprijinul Ministerului Dezvoltării Digitale, Comunicațiilor și Mass Media al Federației Ruse. La discuții vor participa reprezentanți ai elitei politice, ai mediilor de informare și ai comunității de experți.
În 2022, la primul Forum Media al ţărilor CSI au participat aproximativ 300 de jurnalişti, politicieni şi experţi din Rusia, din ţările vecinătății imediate şi din alte țări străinătate.
Acreditarea participanților și reprezentanților mass-media - pe site-ul Forumului Media https://mediaforumcis.ru/.
SIS - Sputnik Moldova, 1920, 24.10.2023
Politică
SIS a cerut blocarea imediată a unui șir de site-uri de știri rusești
Fluxul de știri
0