România
Știri, articole și comentarii despre viața publică din România

Rareș Bogdan îl desființează pe Mircea Geoană

© AP Photo / VADIM GHIRDAMircea Geoană
Mircea Geoană - Sputnik Moldova, 1920, 22.10.2023
Abonare
Europarlamentarul român susține că Mircea Geoană nu are nici o șansă să câștige lupta pentru Cotroceni și este de părere că Laura Codruța Kovesi este un candidat redutabil comparativ cu secretarul adjunct al NATO.
BUCUREȘTI, 22 oct – Sputnik. Europarlamentarul român Rareș Bogdan crede că Mircea Geoană vrea să candideze și să câștige alegerile prezidențiale din 2024 doar pentru a-l grația pe cumnatul său, Ionuț Costea, dat în urmărire generală după o condamnare la 6 ani de închisoare.
Rareș Bogdan a dat asigurări că, dacă Geoană va candida, el va ieși zilnic și va spune în campanie faptul că oficialul NATO vrea să câștige competiția electorală numai ca să-l grațieze pe Costea.
Referitor la șansele pe care Mircea Geoană le are la alegerile prezidențiale de anul viitor, Rareș Bogdan este categoric și susține că acestea sunt nule.
”Nici o șansă. Zero”, a precizat europarlamentarul român.
În timp ce lui Geană nu îi dă nicio șansă de a câștiga cursa pentru Cotroceni, europarlamentarul PNL crede că şefa Parchetului European, Laura Codruţa Koveşi, ar fi un candidat redutabil, relatează romaniatv.ro.
Fluxul de știri
0