Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Echipamente medicale ruseşti, expediate în Algeria

© Sputnik / Miroslav RotariRobinet Apa-Canal Chisinau
Robinet Apa-Canal Chisinau - Sputnik Moldova, 1920, 21.10.2023
Abonare
Un transport de distilatoare pentru apă fabricate în regiunea Kaluga a fost expediat în Algeria, a anunţat viceguvernatorul regiunii în care își are sediul producătorul de echipamente.
BUCUREŞTI, 21 oct – Sputnik. Aproximativ o sută de distilatoare pentru apă fabricate în regiunea Kaluga au fost expediate în Algeria, a anunțat viceguvernatorul regiunii, Vladimir Popov.
Distilatoarele au fost fabricate de compania Liston, care operează în regiune de 14 ani și își furnizează produsele în 73 de țări.
Acesta este un al doilea transport de echipamente medicale destinate Africii.
Dispozitivele produse de Liston sunt utilizate pe scară largă în scopuri medicale.
„Considerăm Africa drept piața noastră principală. În Africa investim cele mai multe eforturi și resurse. Și se dovedește că, din punct de vedere istoric, Magrebul servește drept ruta noastră către Africa”, a explicat pentru Sputnik cofondatorul Liston, Iouri Sapriguine, în cadrul târgului de sănătate „Health Care Expo” organizat în Algeria la sfârșitul lunii septembrie.
Potrivit acestuia, companiile rusești oferă clienților lor africani echipamente mai ieftine și o monitorizare mai bună decât companiile occidentale. De asemenea, cererea este mare, pe măsură ce continentul african se dezvoltă și se îndreaptă către tehnologii medicale mai avansate.
Fluxul de știri
0