România
Știri, articole și comentarii despre viața publică din România

Ciutacu arată cauzele situației din Europa

© AP Photo / Ciaran FaheyAtac terorist în Nisa
Atac terorist în Nisa - Sputnik Moldova, 1920, 21.10.2023
Atac terorist în Nisa. Foto de arhivă
Abonare
Victor Ciutacu, reacţie vehementă după valul de atacuri teroriste din Europa: „Situaţia tragică şi dramatică de acum e consecinţa tuturor vrăjelilor soroşiste”
Bruxelles, 21 oct – Sputnik. Realizatorul emisiunii Punctul Culminant, de la România TV, Victor Ciutacu, a comentat valul de violenţe declanşat de teroriştii islamici în mai multe ţări din Europa, după declanşarea războiului dintre Israel şi Hamas, organizaţia care controlează Fâşia Gaza.
Victor Ciutacu susţine că atacurile teroriste comise în ultima săptămână sunt consecinţa politicii extrem de permisive a Uniunii Europene în ce-i priveşte pe imigranţi, politică influenţată de diverse personaje cu interese ascunse, numindu-l în această categorie pe miliardarul George Soros.
“Situația tragică și dramatică de acum e consecința tuturor vrăjelilor soroșiste de stimulare a emigrației și de schimbare a componenței etnice și religioase a continentelor. Niște bla-bla-uri – toleranță, incluziune, diversitate – mestecate solemn și acceptate de niște oameni politici iresponsabili. E prea târziu să mai limitezi acum fenomenul migrației, dar o regulă fermă, de bun simț, poți impune”, a spus Ciutacu.
El spune că dacă te muți, indiferent în ce fel și din ce motiv, într-o țară străină, respecți la linie toate regulile de acolo, nu încerci să le impui pe ale tale majorității. Ai trecut linia, înapoi la tine-n țară, a mai scris Victor Ciutacu pe pagina sa de socializare.
Fluxul de știri
0