Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin: Atacul asupra spitalului din Gaza este un dezastru umanitar

© Sputnik / Sergey Guneev / Accesați arhiva multimediaВизит президента РФ В. Путина в Китай для участия в мероприятиях третьего Международного форума "Один пояс, один путь". День второй
Визит президента РФ В. Путина в Китай для участия в мероприятиях третьего Международного форума Один пояс, один путь. День второй - Sputnik Moldova, 1920, 18.10.2023
Abonare
Atacul asupra Spitalului Arab Al-Ahli din Gaza, de marţi, a lăsat în urmă câteva sute de morți. Președintele rus Vladimir Putin a reacţionat miercuri, spunând că este vorba despre un dezastru umanitar.
BUCUREŞTI, 18 oct – Sputnik.Atacul asupra Spitalului Arab Al-Ahli din Gaza, care a lăsat în urmă sute de morți marţi, trebuie să fie un semnal atât pentru grupurile armate palestiniene, cât și pentru Israel pentru a pune capăt ostilităților, a declarat miercuri președintele rus Vladimir Putin.
În urma atacului, cel puțin 500 de persoane au fost ucise, potrivit autorităților locale.
Vorbind cu jurnaliștii pe marginea Forumului „O centură, un drum” de la Beijing, Putin a descris explozia puternică ce a zguduit Spitalul Arab Al-Ahli ca fiind „tragedie” și un „incident teribil”.
„Sute de morți și răniți, desigur, aceasta este o catastrofă ... mai ales într-un loc umanitar. Mă aștept ca acesta să fie un semnal că acest conflict trebuie să se încheie cât mai curând posibil. În orice caz, trebuie să conducă la începerea unor contacte și negocieri”, a subliniat preşedintele rus, potrivit RT.
Fluxul de știri
0