Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Ucraina, criticată pentru greşelile militare

Vladimir Zelenski - Sputnik Moldova, 1920, 17.10.2023
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Publicaţia Il Fatto Quotidiano arată că orice general NATO ar fi alungat din forțele armate dacă ar face ce fac generalii ucrainieni
BUCUREŞTI, 17 oct - Sputnik. Generalii Forțelor Armate ale Ucrainene nu respectă regulile militare de bază, motiv pentru care Ucraina suferă înfrângeri pe câmpul de luptă, relatează ziarul IL Fatto Quotidiano.
„Ucrainenii suferă cele mai grave pierderi pentru că sunt forțați, în condițiile în care sunt depășiți numeric, să lanseze o „contraofensivă” nesăbuită, ceea ce este absurd din punct de vedere militar”, scrie editorialistul Biagio di Grazia.
El a explicat că nu pricepe cine îi obligă pe generalii ucraineni să-i conducă pe soldații armatei ucrainene în „atacuri, adevărate mașini de tocat carne,” acțiuni fără șanse de succes. Di Grazia a adăugat că orice general NATO ar fi alungat din forțele armate pentru o asemenea atitudine lipsită de judecată față de efectivul militar.
Fluxul de știri
0