România
Știri, articole și comentarii despre viața publică din România

De la șefia SRI la șefia României?

© Photo : Serviciul Român de InformaţiiEduard Hellvig
Eduard Hellvig - Sputnik Moldova, 1920, 16.10.2023
Abonare
Fostul șef al SRI, Eduard Hellvig, cultivat de zor de către PNL: va fi el prezidențiabilul PNL? Inclusiv actualul președinte al partidului sugerează o carieră strălucită pentru fostul șef al celui mai important serviciu secret român.
BUCUREȘTI, 16 oct -Sputnik. Fost șef al fundației Soros- România, dar și al celui mai important serviciu secret românesc, Eduard Hellvig se pregătește, spun tot mai multe surse, de o carieră politică importantă.
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat duminică, la un post de televiziune, că a lucrat foarte bine cu Eduard Hellvig, îl apreciază foarte mult pentru ceea ce a făcut în politică şi la conducerea SRI şi este oricând binevenit în PNL.
O candidatură a fostului șef SRI pe listele PNL a mai fost vehiculată și de alți politicieni în ultimele luni, cum ar fi fostul lider liberal Crin Antonescu, primarul PNL al Constanței Vergil Chițac sau de liderul USR, Cătălin Drulă.
”Am lucrat foarte bine cu domnul Eduard Hellvig, îl apreciez foarte mult pentru ceea ce a făcut în politică şi la conducerea SRI. Am spus şi o spun că este oricând binevenit în PNL”, a afirmat Ciucă. Liderul liberal a precizat că ”PNL este un partid deschis”.
Fluxul de știri
0