România
Știri, articole și comentarii despre viața publică din România

Deputat român: încotro merge Occidentul?

© Photo : Oferit de Daniel GhițăDaniel Ghiță
Daniel Ghiță - Sputnik Moldova, 1920, 13.10.2023
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Deputatul independent Daniel Ghiță, din Parlamentul României, suspectează că incendierea împrejurimilor Europei, prin diverse războaie, va duce de fapt la instaurarea unui totalitarism european.
BUCUREȘTI, 13 oct -Sputnik. Deputatul român atrage atenția că nu există voință reală a liderilor occidentali de a face pași concreți spre pace, nici în Ucraina, nici în Kosovo și nici în noul conflict reaprins în Israel.
”Nimeni nu are curajul să discute de un tratat de PACE în Ucraina. De ce ? Am trimis arme de miliarde”, constată deputatul român.
De asemenea, deputatul atrage atenția că în toate aceste conflicte este instrumentalizată religia.
”Folosesc religia pentru a declanșa un alt război. Musulmanii împotriva creștinismului?! În Ucraina 20 de ani au distrus toate bisericile, si au alungat preoții creștin ortodocși! Trebuia să dispară creștinii din Ucraina. De ce ? Nu mai ai voie să fii creștin, ca ești “ retrograd” sau “ putinist “!”, scrie deputatul pe pagina sa de pe o rețea de socializare.
”În același timp se promovează agresiv o minoritate, anti-creștină în toate școlile din România!”, atrage atenția deputatul, făcând referire la campania de promovare a comunității lgbtq și eforturile legislative pentru recunoașterea parteneriatului civil.
Iar riscul cel mai mare, atrage atenția deputatul, este întoarcerea într-un nou ev mediu.
Fluxul de știri
0