Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Iranul investește în infrastructură

© AP Photo / Ronald ZakThe Iranian flag flies in front of a UN building where closed-door nuclear talks take place at the International Center in Vienna, Austria, Friday, July 4, 2014.
The Iranian flag flies in front of a UN building where closed-door nuclear talks take place at the International Center in Vienna, Austria, Friday, July 4, 2014. - Sputnik Moldova, 1920, 12.10.2023
Abonare
Iranul se dorește o rută alternativă internațională, mai ieftină și mai eficientă. Aceasta a fost declarația președintelui Raisi la inaugurarea autostrăzii Isfahan- Shiraz.
BUCUREȘTI, 12 oct -Sputnik. Dezvoltarea infrastructurii de autostrăzi a Iranului , consideră președintele Raisi, are obiectivul de a transforma Iranul într-un hub al tranziturilor comerciale.
În timpul ceremoniei de inaugurare, președintele Raisi și-a exprimat intenția de a vedea această autostradă ca făcând parte din coridorul internațional de transport nord-sud (INSTC), proiect al Teheranului.
Declarația președintelui iranian a fost făcută, joi, în timpul vizitei sale în provincia Fars, din sudul Iranului unde a inaugurat autostrada Isfahan-Shiraz, care leagă orașul central de sudul țării.
La fel, conducătorul Iranului a mai subliniat că proiectele feroviare sunt implementate activ în ziua de astăzi pentru a dezvolta potențialul economic al regiunii.
Fluxul de știri
0