Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Rusia menține dialogul atât cu Israelul, cât și cu Palestina – o abordare echilibrată

© Sputnik / Aleksey Nikolskyi / Accesați arhiva multimediapurtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov
purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov - Sputnik Moldova, 1920, 11.10.2023
purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov
Abonare
Rusia menține dialogul atât cu Israelul, cât și cu Palestina, întrucât este important să se mențină o abordare echilibrată, a declarat miercuri purtătorul de cuvânt al Kremlinului.
BUCUREŞTI, 11 oct – Sputnik. Rusia menține dialogul atât cu Israelul, cât și cu Palestina, întrucât este important să se mențină o abordare echilibrată pentru a participa la procesul rezolvării conflictului, a declarat miercuri purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov.
„Menținem dialogul cu cele două țări. Desigur, nu se poate să nu condamnăm actele care nu pot fi numite altceva decât terorism”, a spus Peskov reporterilor, adăugând că „este important ca... [Moscova] să mențină o abordare echilibrată”.
Rusia trebuie să mențină o distanță egală, ceea ce îi va da dreptul de a participa la procesul de soluţionare, a adăugat oficialul.
„Iar Rusia poate și va îndeplini un rol în procesul de soluţionare”, a spus Peskov, citat de Sputnik Internaţional.
Sâmbătă, gruparea palestiniană Hamas a lansat un atac surpriză cu rachete pe scară largă împotriva Israelului în Fâșia Gaza, determinând Israelul să declare stare de război a doua zi și să lanseze atacuri drept răspuns.
Fluxul de știri
0