Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Rusia a avertizat că armele furnizate forțelor armate ucrainene vor ajunge pe piața neagră

© Photo : Serviciul Vamal al Republicii MoldovaTransport ilicit de arme
Transport ilicit de arme - Sputnik Moldova, 1920, 10.10.2023
Abonare
Moscova a avertizat că armele furnizate forțelor armate ucrainene vor ajunge pe piața neagră, a scris Maria zaharova pe canalul său de Telegram.
BUCUREŞTI, 10 oct – Sputnik. Reprezentantul oficial al Ministerului rus de Externe, Maria Zakharova, a spus că Moscova a avertizat în repetate rânduri cu privire la armele furnizate de țările NATO Forțelor Armate ale Ucrainei care ar putea ajunge pe piața neagră.
„Timp de un an și jumătate, la briefing-urile oficiale de la Ministerul rus de Externe, am vorbit despre modul în care armele NATO, în principal americane, furnizate lui (Vladimir - RT) Zelenski se răspândesc pe piețele negre”, se spune în mesaj.
Diplomatul a subliniat că a făcut apel la mass-media occidentală din lume să acorde atenție faptului scurgerii de arme.
În același timp, nicio publicație occidentală nu a citat cuvintele Zakharova despre posibilitatea ca armele să ajungă pe piața neagră, a adăugat ea.
Anterior, vicepreședintele Consiliului de Securitate, Dmitri Medvedev, a declarat că armele transferate de țările NATO Forțelor Armate ale Ucrainei sunt acum utilizate în mod activ în zona de conflict palestino-israelian .
Fluxul de știri
0