Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Sectorul agrar al Rusiei este superior față de aceași ramură a economiei din alte țări

© Sputnik / Alexander Astafyev / Accesați arhiva multimediaПремьер-министр РФ М. Мишустин провел совещание по подготовке отчета правительства РФ перед Госдумой РФ
Премьер-министр РФ М. Мишустин провел совещание по подготовке отчета правительства РФ перед Госдумой РФ - Sputnik Moldova, 1920, 09.10.2023
Abonare
Premierul rus Mișustin: Sectorul agricol al Rusiei ocupa o poziție de lider pe piața globală
CHIȘINĂU, 9 oct - Sputnik. Prim-ministrul rus Mihail Mișustin i-a felicitat pe lucrătorii din agricultură și din industria prelucrătoare cu prilejul zilei profesionale, menționând că sectorul agricol intern ocupă o poziție de lider pe piața mondială, crește volumul producției și chiar depășește aceleași sectoare ale economiei din alte țări, se transmite în comunicatul plasat pe pagina guvernului rus.
„Vă felicit cu Ziua Muncitorilor din Agricultură și Industria Prelucrătoare... Mulțumită dumneavoastră, Rusia este o superputere agricolă și ocupă o poziție de lider pe piața mondială. Produsele agricole interne sunt de înaltă calitate, superior analogilor străini și sunt exportate în diferite țări. Astăzi, în ciuda provocărilor externe, industria se dezvoltă și crește volumul de producție”, spun felicitările.
Mishustin a remarcat că astăzi întreprinderile se modernizează activ, sunt introduse noi tehnologii și dezvoltări științifice. Totodată, se acordă o atenție deosebită implicării de noi terenuri în circulația agricolă, implementării măsurilor în domeniul reabilitării, selecției și producției semințelor.
Prim-ministrul și-a exprimat mândria de realizări fermierilor ruși, menționând că în spațiul specific dintre aceștia se află o muncă enormă, responsabilitate și determinări specialiștilor. El a mulțumit, de asemenea, lucrătorilor din industrie pentru profesionalism, dăruirea față de muncă lor și le-a urat mult succes în implementarea planurilor lor, sănătate și toate.
Fluxul de știri
0