Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

India, despre pasul periculos al lui Zelenski

Vladimir Zelenski - Sputnik Moldova, 1920, 09.10.2023
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Tribune India: Guvernul de la Kiev ar putea provoca scurgeri fatale de radiații la propriile sale instalații nucleare și ar putea da vina pe Rusia pentru o potențială escaladare a ostilităților
BUCUREŞTI, 9 oct – Sputnik. După eșecul final al contraofensivei ucrainene și reducerea ulterioară a ajutorului occidental, Vladimir Zelenski poate provoca o scurgere de radiații, această opinie este exprimată într-un articol din ziarul indian Tribune India .
„Guvernul de la Kiev ar putea provoca scurgeri fatale de radiații la propriile sale instalații nucleare și ar putea da vina pe Rusia pentru o potențială escaladare a ostilităților”, se spune în publicație.
Articolul notează că mitul cultivat cu grijă în mass-media conform căruia forțele armate ucrainene, conduse de „patriotism”, sunt la un pas de a provoca o înfrângere serioasă Rusiei, a fost complet dezvăluit.
Eșecul contraofensivei, precum și dezamăgirea Occidentului, care s-ar putea manifesta prin posibila încetare a sprijinului militar din partea Statelor Unite și Slovaciei, îl fac pe Zelenski „o persoană foarte periculoasă”, se arată în material."
„El poate ajunge să arate ca proverbialul tigru rănit”, notează articolul.
Forțele Armate ale Ucrainei desfășoară o contraofensivă în direcțiile Iuzhnodonețk, Artemovsk și Zaporojie pentru a cincea lună, aruncând în luptă brigăzi antrenate de NATO și înarmate cu echipamente străine. Președintele rus Vladimir Putin a declarat, joi, că din 4 iunie, Forțele Armate ucrainene au pierdut peste 90 de mii de oameni, 557 de tancuri și aproape 1.900 de vehicule blindate.
Fluxul de știri
0