Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Şoigu: Unele proiecte ale industriei de apărare, finalizate înainte de termen

© Photo : Russian Defence Ministry / Accesați arhiva multimediaМинистр обороны РФ Сергей Шойгу
Министр обороны РФ Сергей Шойгу - Sputnik Moldova, 1920, 07.10.2023
Abonare
Ministrul rus al Apărării, Serghei Şoigu, a inspectat vineri progresul privind punerea în aplicare a ordinului de apărare a statului, la fabrica de avioane Chkalov Novosibirsk.
BUCUREŞTI, 7 oct – Sputnik. Unele proiecte ale complexului militar-industrial rusesc sunt deja finalizate înainte de termen pentru programul 2024, a declarat ministrul rus al Apărării, în timpul unei vizite la fabrica de avioane Novosibirsk.
„Avem proiectecare anul acesta sunt [pregătite]înainte de termen, pentru programul 2024. Aşadar, aici trebuie să organizăm munca”, a spus Şoigu, citat de Sputnik Internaţional.
Serghei Şoigu a menţionat cererea pentru aeronavele Su-34.
Alexander Panasenko, directorul fabricii, a declarat ministrului că întreprinderea a învățat să efectueze lucrări de reparație la orice grad de complexitate.
„Am învățat să facem totul. Avem experiență în înlocuirea părții din faţă, avem experiență practică în repararea părții de coadă”, a spus Panasenko.
Anterior, președintele rus Vladimir Putin a declarat, la deschiderea unei reuniuni a Comisiei militar-industriale, că complexul rus de apărare îşi sporeşte în mod activ producția pentru a sprijini operațiunea militară specială.
Fluxul de știri
0