România
Știri, articole și comentarii despre viața publică din România

Diana Şoşoacă nu îl vrea pe Zelenski în România

© Photo : Administrația PrezidențialăKlaus Iohannis la o întrevedere cu Președintele Ucrainei, Volodîmîr Zelenski și președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen
Klaus Iohannis  la o întrevedere cu Președintele Ucrainei, Volodîmîr Zelenski și  președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen - Sputnik Moldova, 1920, 07.10.2023
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Senatorul Diana Șoșoacă a spus despre vizita lui Volodimir Zelenski în Români că „cetățenii trebuie să iasă în stradă pentru a nu permite intrarea în țară a acestui dansator la bară”
BUCUREȘTI, 7 oct - Sputnik. Senatorul Diana Șoșoacă a declarat la BZI LIVE despre vizita lui Volodimir Zelenski în România că cetățenii trebuie să iasă în stradă pentru a nu permite intrarea în țară a acestui dansator la bară
Diana Șoșoacă, președintele S.O.S. România, consideră că președintele Ucrainei nu are ce căuta pe teritoriul țării noastre.
Diana Șoșoacă afirmă că Ucraina și-a bătut joc de România, iar liderul ucrainean nu a mulțumit statului nostru pentru întreg ajutorul acordat.
„Ar trebui să îi rupem picioarele lui Zelenski. Poporul român ar trebui să iasă în stradă şi să nu-i permită intrarea în ţară până la Cotroceni. Din cauza acestui om inconştient, malefic, om al diavolului, România a trebuit să se împrumute nelimitat. Au venit ucraineni bogaţi şi şi-au bătut joc de ajutorul românilor. Românii nu au avut în viaţa lor banii pe care i-au avut ucrainenii. De ce nu am ajutat noi un milion de pensionari, de copii, de oameni săraci?”, a declarat Diana Șoșoacă la BZI Live.
Ea a atras atenția că Zelenski a avut neobrăzarea că atunci când a menţionat ţările cărora trebuie să le mulţumească nu a menţionat România.
”A ignorat-o deşi a fost ţară care i-a deschis graniţa. A pus pe lista celor care trebuie omorâţi un senator din România: Diana Șoșoacă. Am avut interdicţie în Ucraina când am vrut să mă duc la Fântâna Albă. Omul ăsta are o răutate inimaginabilă. El nu are legătură cu Ucraina, este pus acolo pentru că îndeplineşte ordinele. România nu are de ce să-i deschidă graniţele. Poate vrea să ne aducă banii înapoi, ajutoarele. De ce vine? Înseamnă că Iohannis i-a adresat o invitaţie. Iohannis a trădat poporul şi statul român”, a adăugat președintele S.O.S. România.
Senatorul a atras atenția că nu poţi invita şi primi pe teritoriul tău o persoană care şi-a bătut joc de ţara ta, de cetăţenii tăi, a falimentat fermierii, nu ţi-a adresat mulţumire, îţi pune parlamentari pe lista de omorât.
”Tu îl inviţi în ţara asta, ce a făcut Zelenski să aibă onoarea să calce pământul românesc. El a semnat o lege împotriva minorităţii române din Ucraina. Din 220 de biserici româneşti a mai lăsat în picioare 8 şi nu-i lasă pe preoţi să vorbească limba română. În război a înrolat românii prima dată pentru a-i trimite la moarte. Ucrainenii lui plătesc mii de euro şi pleacă. Dacă-şi iubesc ţara de ce nu stau acolo, de ce fug? Mişcă-te şi apără-o. Lasă să plece femeile şi copiii”, a transmis Diana Șoșoacă.
În plus, președintele S.O.S. România îl acuză pe Klaus Iohannis de înaltă trădare pentru că l-a invitat pe președintele Ucrainei să vină în România. De asemenea, Diana Șoșoacă afirmă cu vehemență că războiul nu este în toată țara, ci în doar o parte pentru că sute de persoane merg să se distreze în Ucraina.
„Restul ţării este liberă, doar o parte este în război. Evreii au petrecut în Ucraina, aşa război au ei acolo, unul de care are nevoie Zelenski în care să-şi vândă cerealele pline de pesticide și cancerigene? Am descoperit că de când a început războiul, s-a mărit enorm de mult traficul şi consumul de droguri în România. De la început când m-am dus eu în Vama Albița, mulţi mi-au zis să opresc un transport de cereale şi uitaţi-vă ce-i dedesubt”, a mai spus Diana Șoșoacă.
Ea se întreabă dacă nu cumva sub aceste cereale care nu sunt controlate de nimeni niciodată în afară de Polonia, Ungaria se află transporturi de droguri?
”Din toate părţile îmi vin tot felul de dovezi în sprijinul întrebării mele care se pare că ar avea un răspuns afirmativ. A oprit cineva vreodată un transport cu cereale din Ucraina să verifice ce este sub cereale sau dacă sunt cereale? Există vreo autoritate română care să fi luat mostre pentru a verifica dacă sunt modificate genetic sau nivelul de pesticide? E tupeul cu care ne-am obişnuit a lui Zelenski, dar este şi neobrăzarea lui Iohannis a instituţiei prezidenţiale faţă de propriul popor să-l inviţi pe ăla care ne-a jignit şi are o lipsă totală de recunoştinţă”, a declarat președintele S.O.S. România.
Diana Șoșoacă l-a avertizat pe Zelenski să nu vină în Parlamentul României. ”Dacă îl prind în Parlament va fi rău, să nu îndrăzniţi să-l băgaţi în Parlamentul României. Pe străzi ar trebui să iasă românii şi să nu permită intrarea acestui om neobrăzat, neruşinat, trădător al ţării sale în ţara noastră. Nu a avut niciun cuvânt de apreciere şi mulţumire faţă de România, nici recunoştinţă. Şi-a bătut joc de copiii noştri, de o naţie întreagă, ne-a folosit la maximum, ne-a pus un parlamentar pe lista morţii. Nu mai pot ajunge pe la Cernăuţi şi noi îl primim cu onoruri de preşedinte”, a spus senatorul.
Ea l-a îndemnat pe Zelenski să își mai schimbe hainele. ”Dar va mai schimbaţi hainele dl Zelenski? Ce semnale emiţi, că eşti modest? Cu conturi în SUA, este unul dintre miliardarii lumii. Trebuie să stea acasă la el, să nu pună piciorul în România. SRI dacă mai ţin cu ţara asta ar trebui să facă în aşa fel încât să nu mai calce pământul sfânt românesc”, mai spune senatorul.
Diana Șoșoacă mai atrage atenția că România e singura ţară care a mai permis cerealele lui Zelenski.
”E de ajuns, ne-ai falimentat destul. Să-şi oprească războiul, teritoriile alea nu îi aparţin. Nu poţi să deţii teritorii care nu-ţi aparţin şi să-ţi baţi joc de minoritate. Îmi aduce Iohannis un trădător de neamul lui. Asta este făcătura americanilor pentru că ţara asta este condusă de americani”, a menționat președintele S.O.S. România.
Mai mult decât atât, Șoșoacă îl acuză pe Zelenski că vrea să bage România în război cu Rusia. De asemenea, liderul S.O.S. România îl acuză de minciună, nepăsare și manipulare pe Zelenski pentru că un președinte adevărat nu se plimbă în toate țările atunci când are în curte război.
„Zelenski pleacă peste tot, asta faci când e război? ... Suntem prinşi la mijloc într-o mizerie. Zelenski spune că România trebuie să intre în război cu Rusia. Bă, eşti prost? Rusia are cea mai mare suprafaţă, e a doua mare armată a lumii. Sunteţi nebuni? Când armatele tale nu se compară cu ale duşmanului nu te duci în luptă. De aia există diplomaţie. Nu vă dă cu virgulă? Nemernicul ăsta vine în România ca să ne bage în război. Ne pune în pericol faţă de Rusia, este o altă provocare pentru Putin. Dacă poporul român vrea să se bage în război să se ducă, eu nu vreau ca bărbatul şi copiii mei să moară pentru interesul Ucrainei. E ca şi când o furnică se luptă cu un elefant. Nu vedeţi că o lume întreagă nu reuşeşte să-l învingă pe Putin, cu toată tehnologia pe care o au? E atâta tehnologie încât într-un minut s-a terminat războiul, dar cum mai faci afaceri cu droguri, cereale, armament, să mai echilibrezi bugetul cu producţia de armament şi vânzarea şi mai provoci şi în alte părţi războaie?”, a mai spus senatorul român.
Diana Șoșoacă a avertizat că președintele Putin s-a aliat cu cele mai tari țări din lume care până acum erau în război total și că acesta aplanează la nivel internaţional conflicte majore şi-i aduce în BRICS, iar americanii au interesul să le pornească.
”BRICS are şi o armată. Cine are curajul să se lupte cu Rusia, China, India, Brazilia, Emiratele Unite, Iranul? Nu suntem sănătoşi la cap? Dacă avem o tendinţă suicidală spuneţi-mi, eu nu o am, mă retrag. Situaţia este precară”, a transmis președintele S.O.S. România.
Diana Șoșoacă îi cere și demisia lui Klaus Iohannis și-l acuză de dezintegrarea României. De asemenea, senatorul de Iași solicită poporului român să iasă în stradă pentru a împiedica vizita lui Zelenski.
„Când Zelenski va veni în România va face o provocare Rusiei pentru a intra în război cu ţara noastră. România şi-a păstrat o situaţie echilibrată, asta s-a datorat şi vocii mele care am spus „stop joc”. A fost şi vocea societăţii civile şi a înţeles pericolul”, a arătat ea.
Mai mult, spune senatorul, ”e de ajuns cum ne moare poporul din cauza dezinteresului din România. Atenţie domnilor din Servicii, schimbaţi-i traiectoria avionului. Eu voi încerca din toate puterile să-i opresc mizeria lui Iohannis. Trebuie să înceteze să ne pună în pericol. Trebuie să-şi dea demisia şi să plece din ţara asta. Sunteţi nişte nenorociţi ce ne puneţi în pericol”.
Ea a arătat că dacă poporul român suportă vizita lui Zelenski în ţară înseamnă că este un popor care merită dezintegrarea ţării.
”Să nu îndrăznească să pună piciorul în România, Zelenski. Du-te unde ai conturile în America şi lasă-ne în pace, nu avem nevoie de aşa ceva. Este un dansator de bară, un dansator din buric, stripper, actor de mâna a doua, pus pe post de preşedinte. Este un ucigaş de copii. Nu îi e ruşine lui Iohannis? Aşa ceva nu trebuie permis de către poporul român. Nu avem nevoie de cerealele lui şi de războiul lui. Şi-a omorât propriul popor, e un nazist. Şi-au bătut joc de toate popoarele. Nu vedeţi că nu aveţi oameni să lupte pentru ţara voastră? Toţi bărbaţii fug. El îşi menţine tara în război pentru interesele lui meschine. În America avem mai multe părţi, este acea parte nebună a Americii (globalistă) care provoacă peste tot războaie”, s-a dezlănțuit senatorul.
Diana Șoșoacă se întreabă dacă România a ajuns ţară unde vin toţi nemernicii lumii. ”Ei vor să ne dezintegrăm, marş afară din ţara mea Zelenski. Nu ai ce căuta aici, şi Iohannis la fel. Căraţi-vă din ţara mea, nu e ţara voastră, e ţara noastră a celor care încercăm să o mai menţinem integră. Un trădător este invitat în ţara mea. Mi-a îngenunchiat fermierii şi agricultură. O să aibă onoruri militare, solicit Armatei Romane să întoarcă spatele acestui nenorocit. El este un criminal de români. Nu există pedeapsa cu moartea în România. O onoare nu o puteţi plăti cu câţiva ani de închisoare? Nu vă este ruşine, unde este reacţia Armatei, societăţii civile?”, a conchis Diana Șoșoacă.
Fluxul de știri
0