Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Sputnik începe colaborarea cu principala agenție de presă a Tunisiei

© AP Photo / Vadim GhirdaSteagul Tunisiei
Steagul Tunisiei - Sputnik Moldova, 1920, 04.10.2023
Abonare
Agenția de presă și postul de radio Sputnik și agenția de presă din Tunisia TAP au convenit să intensifice schimbul de conținut în arabă, engleză și franceză.
BUCUREŞTI, 3 oct – Sputnik. Acordul de colaborare a fost semnat, în timpul unei ceremonii online, de către directorul de cooperare internațională al Sputnik, Vassili Puşkov, și de CEO-ul agenției de presă TAP, Najeh Missaoui.
În urma semnării acordului, Najeh Missaoui a declarat: „Sperăm că ceremonia de astăzi și semnarea acestui document vor marca începutul unui schimb de conținut reciproc avantajos între agențiile noastre, precum și al schimbului de delegații de jurnalişti”.
„Subliniem mereu că informațiile de prima mână despre ceea ce se întâmplă în diferite țări ale lumii sunt foarte importante pentru noi, astfel că încheierea acestui acord este de mare valoare pentru noi. Rusia și Tunisia colaborează în prezent în multe zone și sunt convins că mass-media trebuie să facă parte din această colaborare”, a declarat, la rândul său, Vassili Puşkov, citat de Sputnik.
Acordul cu agenția de presă TAP este primul document de parteneriat din portofoliul Sputnik cu o instituţie de presă tunisiană.
Fluxul de știri
0