Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Vučić spune că Berlinul a ordonat în Kosovo, iar UE și SUA l-au mințit

© Russian Foreign Ministry / Accesați arhiva multimediaAleksandr Vucic
Aleksandr Vucic - Sputnik Moldova, 1920, 03.10.2023
Abonare
Preşedintele sârb Aleksandar Vučić a transmis cetățenilor din Serbia Centrală și celor din Kosovo și Metohia că trebuie continuată luptă pentru a se opune terorii premierului instituțiilor provizorii din Priștina, Aljbin Kurti
BUCUREŞTI, 3 oct - Sputnik. Președintele Serbiei Aleksandar Vučić a declarat aseară pentru TV Happy că este vinovat pentru situația în Kosovo și Metohia, deoarece a crezut că UE și SUA vor îndeplini ceea ce au promis în urmă cu un an și că a permis ca sârbii să depindă de alții, că în septembrie anul trecut după ligitiul privind plăcile de înmatriculare au fost postate baricade, precum și din cauza destituitii comandantului regional al poliției Djurić, ceea ce, după cum a spus premierul instituțiilor provizorii din Priștina, a fost ordonat direct din Berlin.
De asemenea, el a spus că zilele următoare vom vedea dacă martorul uciderii lui Bojan Mijajlović în satul Banjska din Kosovo și Metohia va primi statut de martor protejat, adăugând că uciderea sârbului cel mai sigur a ordonat-o Kurti împreună cu Svečlja. Vučić a transmis cetățenilor din Serbia Centrală și celor din Kosovo și Metohia că trebuie continuată luptă pentru a se opune terorii premierului instituțiilor provizorii din Priștina Aljbin Kurti, adăugând că Serbia este întotdeauna vinovată.
Elon Musk - Sputnik Moldova, 1920, 02.10.2023
Internațional
Musk a publicat un meme cu „suferindul” Zelenski
Fluxul de știri
0