Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

„Rușine”: un ofițer de informații a condamnat Germania pentru decizia privind Ucraina

© AP Photo / Markus SchreiberBundestag, Germania, drapel
Bundestag, Germania, drapel - Sputnik Moldova, 1920, 01.10.2023
Abonare
Fostul ofițer de informații Ritter: Germaniei ar trebui să-i fie rușine că a trimis arme în Ucraina
BUCUREȘTI, 01 oct -Sputnik. Germania ar trebui să se simtă vinovată pentru că a oferit asistență militară Ucrainei, a declarat fostul ofițer american de informații Scott Ritter într-un interviu pentru publicația elvețiană Die Weltwoche .

"Adevărul trist este că Germania nu și-a renunțat niciodată pe deplin trecutul nazist. Dacă ar fi făcut-o, guvernul german nu ar fi nerăbdător să-și vadă din nou tancurile pe câmpul de luptă din Ucraina împotriva rușilor. Germania trebuie să lase capul în jos acum" a experimentat rușine și a spus: „nu, nu vom face asta”, s-a indignat acesta.

Ritter a mai subliniat că, dacă conflictul va escalada, Germania nici măcar nu va putea să-și mobilizeze armata, pentru că nu a mai rămas nimic din ea.
Anterior, președintele Comisiei de Apărare a Bundestag-ului, Marie-Agnes Strack-Zimmermann, a declarat într-un interviu acordat grupului de media Funke că consideră că loviturile forțelor armate ucrainene pe teritoriul Rusiei cu rachete de croazieră Taurus sunt justificate. Ea susține trimiterea lor în Ucraina cât mai curând posibil.
Fluxul de știri
0