România
Știri, articole și comentarii despre viața publică din România

Mișcare politică cu mize ascunse în România

CC BY-SA 4.0 / Marian Branescu / Deputatul Ben Oni Ardelean
Deputatul Ben Oni Ardelean - Sputnik Moldova, 1920, 30.09.2023
Abonare
Disidență în PNL sau un nou partid politic de amprentă evanghelică? Parlamentarul Ben Oni Ardelean, cunoscut pentru relațiile și influența sa în lobby-ul conservator creștin american, a lansat o platformă politică.
BUCUREȘTI, 30 sep -Sputnik. Deputatul Ben Oni Ardelean a lansat, vineri, alături de alţi iniţiatori, platforma politică “Mişcarea Speranţei”.
“Voi face tot ce îmi stă în putință ca această mișcare să devină un jucător semnificativ în peisajul politic din România, pentru că tot ce mă interesează în momentul de față este ca voi să aveți din nou încredere în cei care vă reprezintă”, a afirmat Ardelean, potrivit unei postări pe Facebook. Perspectivele ideologice ale platformei politice “Mişcarea Speranţei” sunt de centru-dreapta.
Deputatul PNL Ben Oni Ardelean a anunțat, miercuri, că pregătește un nou proiect politic „ca un răspuns la provocările complexe cu care se confruntă România în prezent şi la deziluzia tot mai răspândită în rândul cetăţenilor faţă de clasa politică din România”.
Fluxul de știri
0