Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Ambasadorul rus în Italia: Majoritatea italienilor doresc prietenia cu Rusia

© Sputnik / Максим Богодвид / Accesați arhiva multimediaJocurile Olimpice de la Soci
Jocurile Olimpice de la Soci - Sputnik Moldova, 1920, 30.09.2023
Jocurile Olimpice de la Soci
Abonare
Majoritatea italienilor doresc încheierea în curând a conflictului din Ucraina şi ca sancțiunile anti-Rusia să fie ridicate, a declarat ambasadorul rus în Italia Alexei Paramonov, într-un interviu pentru Sputnik.
BUCUREŞTI, 30 sept – Sputnik. „Comunicarea noastră cu societatea civilă italiană, cu cetățenii obișnuiți care nu dețin funcții administrative, ne convinge de înțelepciunea, bunul simț și deschiderea poporului italian. Majoritatea italienilor sunt în mod clar în favoarea menținerii relațiilor de prietenie cu Rusia. Nu doresc altceva decât un sfârșit rapid al conflictului din Ucraina, ridicarea sancțiunilor și revenirea la dialogul constructiv și benefic precedent”, a declarat Paramonov pentru Sputnik.
După ce Moscova a lansat o operațiune sa militară specială pentru a proteja oamenii din Donbas de agresiunea ucraineană, guvernele occidentale au impus sancțiuni dure împotriva economiei rusești. Cu toate acestea, măsurile restrictive au avut un efect de bumerang, provocând o criză a costului de trai în țările europene și inflație ridicată.
Flagul Slovaciei - Sputnik Moldova, 1920, 30.09.2023
Internațional
Alegerile din Slovacia pot fi ”lovitura fatală” pentru NATO
Fluxul de știri
0